Cautare

130 de rezultate pentru "coma geta" (7.43 secunde)
Vino la #NaturaFest sa pedalezi, sa asculti muzica de calitate alaturi de Coma, Omul cu sobolani, Toulouse Lautrec, Luna Amara (OFFICIAL), ZOB, Pistol cu Capse, sa te distrezi si sa inveti lucruri noi despre natura, mediu si reciclare.
Si, uite, numai de-a naibii (si Dumnezeu ma iarta ca vorbesc urat), am sa traiesc, am sa inot prin iad, am sa ies la suprafata, am sa ma trezesc din orice coma, am sa indur orice.
Numai de-a naibii am sa traiesc, am sa inot prin Iad si am sa ies la suprafata, am sa ma trezesc din orice coma, am sa indur orice.
In cazuri grave sau cand pacientul nu este dus imediat la spital, se intaleaza coma sau stopul cardiac. De regula, medicii au la dispozitie cateva ore pentru a trata prin operatie sau prin medicatie un AVC.
Fie pe soselele patriei, fie prin spitale, victime ale unui sistem medical in coma profunda. Asa cum as fi vrut, daca tot am pomenit de doctori, sa nu mai vad ministri sau persoane din fruntea ministerului sanatatii care intotdeauna ii apara pe medici, in detrimentul bolnavilor.
- Hidrocefalie - boli psihice - cataplexie - ticuri - abuz de alcool, abuz de droguri - coma (diabetica, hepatica, uremica, vasculara, posttraumatica) - moartea cerebrala.
Printre victime se afla si un copil de 11 ani, care este in coma si va fi adus la spital in Targu Mures.
Un copil de 13 ani este in coma. Accidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, in zona CET.
Si ma gindesc cind spun asta la cazul relatat de noi, in care doua femei, mama si fiica, au fost batute in centrul orasului, una ajungind aproape in coma la spital.
O soferita a fost filmata, marti dimineata, pe o sosea din Maramures, intre Baia Mare si Oradea, in timp ce gonea cu viteza pe carosabil si facea manevre periculoase.
Dupa ce a dat semne de boala datorita "intinarii idealurilor socialiste" deplansa initial de domnul Iliescu si desavarsita apoi in anii capitalismului romanesc feroce si grobian dezvoltat sub guvernarea Vacaroiu, Stanga romaneasca a intrat in coma odata cu vestitul "sa-mi numere ouale", lansat cu aroganta de domnul Nastase de la inaltimea tribunei parlamentare, ca un fel de raspuns adresat societatii romanesti in numele vestitilor baroni PSD.
Coma alcoolica? Batai? Seringi in vene? Parca sunt cuvinte prea cuminti pentru a descrie in ce hal s-au "distrat" unii...
Care performante nu stim, ca si anul acesta au fost destule, cu toata coma in care se afla sportul romanesc in general.
Incep sa se certe. Scandalul degenereaza, iar tanarul moare, dupa cateva zile de coma, cu capul plin de alicele trase de proprietarul lacului.
Apoi din nou, pana a intrat in coma si a murit. Cu dovezi clare la dosar, cinci luni a durat pana cand barbatul a fost numit oficial suspect.
Un alt copil de 10 ani si un barbat de 65 de ani care se aflau in locuinta au ajuns in coma la spital, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.
cainele in coma si tratamentul de 3.200.000 lei! Urasc veterinarii care au uitat de ce au facut facultatea.
Barbatul a supravietuit insa se afla in coma la spital. Apropiatii sai spun ca tanarul a fost cu cateva minute inainte de gestul extrem la un birt insa nu consumase alcool.
O fetita de doar doua luni a fost dusa de urgenta la spital dupa ce sora sa, in varsta de un an si doua luni, s-a jucat cu o foarfeca si a ranit-o grav la nivelul capului.
In urma cu doi ani am avut un soc anahilactic, am fost trei ore in coma. Am fost in stop cardiorespirator si, in momentul in care m-am trezit mi-am dat seama ca viata este un dar.
google-analytics.com